No matter what your role is, CompuMark has a solution for you

Uw klanten rekenen op u voor advies en begeleiding waarmee zij snel strategische beslissingen kunnen nemen over hun merken. En de partners in uw advocatenkantoor hebben uw hulp nodig om de praktijk uit te breiden. Om aan al deze eisen te voldoen, moet u het meeste halen uit elke beslissing – en uit elk uur dat u werkt.

Als juridisch adviseur rekent het bedrijf op u om merkrisico’s te beperken en de organisatie te beschermen. Ondertussen staat u constant onder druk om merken snel het groene licht te geven, zodat producten of diensten snel kunnen worden geïntroduceerd. Om aan deze eisen te voldoen, hebt u bruikbare merkinformatie nodig die 100% betrouwbaar is. En dat liever vandaag dan morgen.

Elke dag wordt u geconfronteerd met de steeds toenemende behoeften van advocaten en klanten: onderzoeksopdrachten uitvoeren, rapporten maken, informatie doorgeven – met het constante risico dat u een belangrijk merk of een oppositietermijn mist. Ze rekenen erop dat u onder hoge druk en met strakke deadlines presteert.

Farmaceutische merken vragen om gespecialiseerde onderzoeks- en bewakingsstrategieën en -bronnen. Wij staan voor u klaar met ongeëvenaarde farmaceutische expertise en middelen.

Vertrouwen inspireren met toonaangevende resources

0

Merkdatabanken

0

Industriële modellen Databanken

0

Bedrijfsnamen Databanken

0

Farma in gebruik Databanken

WTR 1000

“Als het gaat om onderzoek en bewaking, is CompuMark een van de besten in de branche. Bronnen roemen de “uitstekende service”, de “concurrerende prijzen”, het “gebruiksgemak” en de “uitstekende software”.

Het topbedrijf op het gebied van onderzoek en bescherming van handelsmerken ontvangt lof uit bijna elke hoek van de wereld. Een klant in Noorwegen merkt op: “CompuMark heeft nog steeds de grootste zoekdatabank,” terwijl een jurist in de Verenigde Arabische Emiraten aanvult: “Ik heb jarenlang met CompuMark gewerkt. Het is volkomen betrouwbaar en gewoon van topkwaliteit.” Hooggeplaatste Britse bronnen onderschrijven de “uitstekende waar voor je geld”-services en Amerikaanse advocaten zeggen: “We zijn zeer enthousiast over de eenvoudige zoek- en sorteermogelijkheden van CompuMark.”

Special Reports

Contact opnemen

Ons wereldwijd klantenservice-team staat 24 uur per dag en vijf dagen per week voor u klaar.

Contact opnemen

close-link