Online

Screen wereldwijd met SAEGIS – Basisprincipes Custom Search

Overzicht

Leer alle benodigde hoofdpunten om snel aan de slag te gaan met SAEGIS Custom Search. Deze basiscursus biedt de praktische tips en informatie die u nodig hebt om zelfverzekerd uw eigen screeningzoekopdrachten uit te voeren. Dit is een ideale trainingssessie als u geen ervaring met SAEGIS hebt of als u uw vaardigheden wilt opfrissen.

Details

Product: Screening
Level: Beginner

Opleidingsdetails

De volgende onderwerpen komen aan de orde:

  • Overzicht van SERION-toepassingen
  • Navigatie
  • Booleaanse syntaxis
  • Afkapping
  • Kruisverwijzing
  • Treffers weergeven
  • Rapporten opstellen
  • Query’s combineren
  • Strategiebeheer
  • Zoeken in meerdere velden

Details
  • Date:
    January 17, 2022
  • Start Time:
    10:00 am CET
  • End Time:
    11:30 am CET
  • Share:
As a result of improvements we are making to SERION, the platform will be unavailable Saturday December 11th from 7am CET/1am EST until Saturday midnight CET/6pm EST. We apologize for any inconvenience.
close-image